Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Material (llaç) mineral për ngjitje në bazë të çimentos së bardhë dhe gëlqeres në ndërtimtari. Oër nivelimin e sipërfaqeve të suvatuara me llaç themelor- llaç termik dhe si parapërgatitje për llaçin struktural. Për ngjitjen e rabic-rrjetave P-40 për sisteme termike Renoterm K40. Për ngjitjen e tervoll pllakave dhe rabic rrjetave. Një thes Renofix 41 përzihet ne 8,5 litra ujë: duhet të qëndrojë 10 minuta, kurse pastaj me glet- vegël vendoset në sipërfaqe dhe ngjitet rabic-rrjeti. S’duhet të përzihet me materiale tjera. Trashësia minimale 3-5 mm. Të përdoret brënda 2 orëve. S’duhet të punohet nën temperature prej +5C

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.