Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
RENOVA Xhepçisht
Renova-Xhepcisht

Renova Xhepcisht • Tetove • Maqedoni Tel.:

+389 44 487 300, 487 009, 487 755

Faks: +389 44 487 200

е-mail: info@renova.com.mk

Fabrika e cila gjendet ne fshatin Xhepcisht merret me prodhimin e llaceve Renofix te cilat perdoren per lyerje te objekteve per brenda dhe jasht, gjithashtu ne kete fabrike prodhohen edhe kendet e mesingut te cilat jane shume fleksibil dhe kane hasur ne kerkese te madhe nga firmat ndertimore, gjithashtu ketu prodhohen edhe maqinat Skure Tech me te cilat behet vendosja e llaceve neper muret e ndertesave te ndryshme. Ne gamen e prodhimeve te fabrikes RENOVA me seli ne Xhepcisht bejne pjese 35 lloje te llaceve te cilat identifikohen me parashtesen Renofix kurse llojin e materialit e identifikon numrin perkates p.sh. (Renofix 10, Renofix 15, Renofix 202 etj), kurse ne kuader te makinave prodhohen dy lloje makinash ato te cilat bejne hedhjen e llacit dhe ato te cilat bejne perzierjen. Kapaciteti prodhues ne kete fabrike eshte 25 – 30 ton ne ore kurse numri i te punesuarve eshte 32 punetor.

 RENOVA Gureza

“Renova” Gureza • Ferizaj • Kosove
Tel.: +381 290 323 311
Faks: +381 290 396 396
e-mail: ferizaj@renova.com.mk

Me rindertimin e hovshem te Kosoves se pas luftes, kerkesat per materialet Renofix rriten deri ne ate mase saqe fabrika “RENOVA” ne Xhepcisht nuk ka kapacitet qe t’i permbushe te gjitha ato kerkesa.
Ekipi menxhues i kompanise “RENOVA” vendos qe te ndertoj urgjenitsht nje fabrike “RENOVA” edhe ne Kosove me kapacitet te dyfishte ne krahasim me fabriken qe gjendet ne Xhepcisht. Kapaciteti prodhues eshte 40-50 tone material ne ore dhe numeron 30 te punesuar profesional.
Gama e materialeve Renofix qe prodhohet ne Kosove eshte pothujase e njejte me ate ne Xhepcisht por dallohen vetem disa nga prodhimet. Per me teper detaje ju lutem vizitoni indexin e prodhimeve Renofix.

RENOVELUR Tetove

“RENOVELUR” Tetove • Maqedoni
Tel.: +389 44 351 050, 351 051
Faks: +389 44 333 006
e-mail: renovelur@renova.com.mk

Ne vitin 2003 ndermarrja “Godel” privatizohet dhe kalon nen ombrellen e ndermarrjes “RENOVA” te cilen e menaxhon Drejtori Gjeneral dhe njekohesisht pronari z. Shefki Idrizi. Ndermarrja “VELUR” eshte ne pergatitje e siper per rifillimin e prodhimit te peliqeve.
Kjo ndermarrje ne te ardhmen do te riorganizohet dhe do te merr pjese ne tregun kombetar dhe kryesisht ne ate nderkombetar, me kualitet te larte, pasi qe rezultatet ne aukcionet boterore te peliqeve tregojne rritje graduale te cmimeve deri ne 33%, dhe kerkesat e shumanshme te ketij produkti natyral jane ne rritje.
Projekti, qendrimi dhe orientimi i “RENOVES” eshte qe se shpejti me sukses te ristartoje me prodhim dhe te rrit kapacitetin ditor prej 1200 ne 1400 cope lekura. Ne te kaluaren kjo ndermarrje ka prodhuar 70 % produkte gjysme fabrikate dhe 30 % produkte te finalizuara si qe jane: autombulesat, papuqet etj. Qellimet dhe koncentrimi jone ne te ardhmen eshte qe 30 % e prodhimit te jene produktet gjysemfabrikate kurse 70 % e tyre te jene produkte te finalizuara. Sa i perket tregut ne do te perpunojme tregun e deritanishem dhe do te hulumtojme dhe perfitojme mbi 15% te tregut nderkombetar.
Duke pasur parasysh faktorin ekonomik si dhe faktorin e rendesishem ekologjik ne jemi te bindur se gjate hulumtimit ne tregun nderkombetar dhe me kreativitetin tone do te jemi partner me prodhuesit tjeret te peliqeve (kryesisht PELZ) si dhe me vone te lekures ane e mbane botes.

Per shkak te funksionit termostatik te lekures me lesh I ben prodhimet e perpunuara nga e njejta qe cdohere te japin temperaturen e deshiruar me cka u krijua nevoja per game me te madhe prodhimesh me trend klasik dhe modern.

  NEW LEPENCI Kacanik 

Renova-Kacanik

“NEW LEPENCI” Kacanik • Kosove
Tel.: +381 290 380 030
Faks: +381 290 380 233
e-mail: new-lepenci@renova.com.mk

Fabrika “NEW LEPENCI” e cila gjendet ne Kacanik te Kosoves gjithashtu eshte pjese e kompanise se madhe RENOVA, ne kete fabrike prodhohet gelqerja e shuar e cila mban emrin “NEW LEPENCI”, ne kete fabrike jane te punesuar gjithsejte 100 punetor.

  RENOSIL Manastir

“RENOSIL” Manastir • Maqedoni
Tel.: +389 47 242 331, 242 332
Faks: +389 47 242 332
e-mail: renosil@renova.com.mk
Fabrika “RENOSIL” me seli ne Manastir eshte pjese e kompanise “RENOVA” edhe kjo eshte ne proces investues, ne kete fabrike prodhohet kuarci dhe perliti me mbi 20 punetor.

 

 

 

RENOVA Tirane

Renova-Tirane

“RENOVA” Tirane • Shqiperi
Tel.: +355 48 301 909
Faks: +355 48 301 908
e-mail: tirana@renova.com.mk

Ky eshte projekti ideor i fabrikes e cila do te ndertohet ne Tirane toka ne te cilen do te ndertohet ky objekt eshte e siguruar, ne kete fabrike do te prodhohen prodhimet te cilat prodhohen ne Xhepcisht dhe Gureza por me kapacitet me te madh dhe me teknologjine e fundit ne lemin ne te cilin do te jete e koncentruar te kontribuoj kjo fabrike.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.