Skip to Content

Recent Posts by mendim

S A P – Decorative mortars – Acrylic resin for interior and exterior walls

Ready for use decorative mortar for interior and exterior wall decorations. In
various granulates, structures and colors. Long lasting paint, fire resistant,
proper for thermal insulation walls and other lime/cement plastered walls
Application: Before use dilute with ca. 1% of water and stir well
Consumption: ca. 2,0 kg/m2 depends on wall surface
Storage: drying store at +50ºC to +250ºC.
Durability: 18 month in original package
Protect against frost!

READ MORE

Renofix 58 – MASS FOR LEVELING

It is used for leveling surfaces plastered from base materials of Renova. It
is preordination for the final decorative surfaces. A sack of Renofix 58
need to be mixed with 7-7.5 l clean water and to be mixed for 2 min. Also
10 min before use need to be mixed one more time. Before applying
Renofix 58 the surface must be dry, and then with flattening trowel the
whole surface is coated, after 24 hours surface can be coated with
decorative material Abrib. The mixed material with water must be used
with 2 hours. Should not be be mixed with other materials. Not
appropriate for use in temperatures below +5ºC. Durability: six
months.Must be used conform to the technical Manuel.

READ MORE

Renofix 50 white – POLYSTEROL GLUE & LEVELING MATERIAL

Styroporkleber It`s used for gluing Polisterol tiles ,wool stone and reinforces mesh and its
glue for stone tiles, marble granite and ceramic, as well as leveler material for thermic
system Renotherm W50,and adhesive for cement mortar polished concrete. A sack of
Renofix 50 is mixed with 7-7.5 l .clean water for 2 min. And 10 min before use is mixed
one more time. When used as adhesive Renofix 50 in full or striped surface,
with trowel put it on thermal plate and then,is attached on the wall. When it is used as
tile glue Renofix 50 it`s pulled by cogwheels trowel.Must be used within two hours,
Should not be mixed with other materials.Not appropriate for use below +5ºC.Must be kept dry.
Durability 6 months. Must be used confirm to technical manual.

READ MORE

Renofix 50 black – POLYSTEROL GLUE & LEVELING MATERIAL

Styroporkleber It`s used for gluing Polisterol tiles ,wool stone and reinforces mesh and its
glue for stone tiles, marble granite and ceramic, as well as leveler material for thermic
system Renotherm W50,and adhesive for cement mortar polished concrete. A sack of
Renofix 50 is mixed with 7-7.5 l .clean water for 2 min. And 10 min before use is mixed
one more time. When used as adhesive Renofix 50 in full or striped surface,
with trowel put it on thermal plate and then,is attached on the wall. When it is used as
tile glue Renofix 50 it`s pulled by cogwheels trowel.Must be used within two hours,
Should not be mixed with other materials.Not appropriate for use below +5ºC.Must be kept dry.
Durability 6 months. Must be used confirm to technical manual.

READ MORE

Njohja e kontributit për luftën e Kosovës dhe Pavarësimit të saj,

Njohja e kontributit për luftën e Kosovës dhe Pavarësimit të saj,
Pronarit të Kompanisë RENOVA z.Shefki Idrizi i ndahet dekoratë në ceremoninë e organizuar nga Zyra e Kryetarit të Republikës së Kosovës, z.Hashim Thaçi.


untitled-attachment-00253untitled-attachment-00259untitled-attachment-00262untitled-attachment-00268untitled-attachment-00271untitled-attachment-00277

READ MORE

M,Silos at dco.Devolli

Në vizitë të ndërmarjes S.Imeri në Xërxe tek M.Sillosat të dco.Devolli ,duke u suvatuar dhe zbukuruar me produktet e kompanisë RENOVA

READ MORE

Si-Si Fasade Paint

SisiFarbe4FASADE PAINT, SI-SI

High quality facade paint mixed based on  Silicate & Silicon. Characterised with high covering properties, water resistance, water vapor diffusion and elasticity.

Composition:  Silicate, silicon resin and polymer dispersion, titan dioxide, calcium carbonate, silicate extender and other additives.

Application: Applied with brush, roller or spray. Workability temperature is recommended to be higher than 5°C. Dilute with 5-10% water and mixed well. Depending on outdoor conditions,drying time before second layer is 4-6 h and totally dry after 3 days. Surface must be clear and dry before the application.

Consumption: 0.20 kg / m²

Best before: 12 months in original package. Protect against frost!

 

READ MORE

Investim 40 milion euro në Kompleks banimi dhe Qender tregtare në Tetovë

rem centerShkup, 18 Prill – Punimet rreth ndërtimit të kompleksit tregtar REM në Tetovë, që është ni kofinancim i kompanisë Renova dhe Elektrometal janë në përfundim e sipër.
Pritet që të njejtat të përfundojnë në pjesën e dytë të muajit tetor, kur edhe do të lëshohet në përdorim kompleksi tregtar REM që gjenden në hyrje të Tetovës në afërsi të tregut të gjelbërt.
Investitorët, kompania Renova dhe Elektrometal, të enjten kanë prezantuar kompleksin për të cilin kanë investuar 40 milion euro që është një investsim më i madh deri më tash në Maqedoninë Perendimore. “Kompleksi Rem, kap një sipërfaqe prej 60 mijë metra katrorë, i cili përbëhet nga 146 banesa, qendër tregtare me një sipërfaqe prej 12 mijë metra katrorë, një hotel luksoz me 5 yje prej 12 katësh me një restoran në pjesën më të lartë të hotelit dhe 400 vende parkimi. Hoteli në kuadër të kompleksit REM, do të disponojë 120 dhoma, bazen, sallë për fitnes, sallë për konferenca dhe do të jetë i vetmi i këtij lloji në Maqedoninë perendimore dhe do të ndikojë në zhvillimin e turizmit”, tha pronari i kompanisë Renova Shefki Idrizi.
Sipas Vojçe Stojanovski, investitor dhe pronar i Elektrometalit, banesat kanë sistem të ngrohjes dhe të klimatizuara, dhe i posedojnë të gjitha standardet më të larta të sigurisë. “Do të ketë monitorim 24 orësh në tërë objektin, sistem alarmi, ngrohje qendrore, duke përfshirë radiatorët në çdo dhomë dhe kalorimetrët për matjen e saktë të harxhimit të energjisë eleketrike.Në kuadër të qendrës tregtare deri më tash hapësirat e tyre i kanë rezervuar marketi i njohur Ramstor, firma e njohur italiane Lego, Fiori, dhe shumë brende të njohura për kozmetikë, veshmathje dhe fast food të njohura”, tha Stojanovski. Në këtë qendër pritet që të punësohen rreth 40 persona nga Tetova dhe më gjërë. (U.H)

 

READ MORE

Renosil Catalog

RenoSil Katalog

READ MORE

Renovelur Catalog

Renofix-66

READ MORE

Primer – Dispersive primer Coat

Dispersive Primer Renova

For impregnating exterior and interior walls; before applying the dispersive paint. As a primer between surfaces before applying the final coating.

Primer Preparation: Before applying dissolve the primer with clean water, in proportion 1 : 3 or 1 : 5 (1 unit material – 3 or 5 units water) depending on wall absorption capability.

Application: It can be applied with a paint roller or a brush in single layer only. After drying of the wall (2-3 hours) the surface is ready for painting.

Consumption: 0.2 1/m2 – depending on surface structure Storage: in dry places from +5°C to +35°C temp.

Durability: 18 months in original package

READ MORE

Kunstharzputz – Synthetic Resin – for exterior and interior

Synthetic Resin – for exterior and interior

Ready, paste resin – finish coat in many grains, textures and shades. Durable, heavy-tflammbarer, water vapor permeable and elastic structure for plaster facades and EIFS base coats.

READ MORE

Sports halls Butel 2008

List of used materials

  • Renofix 5 standard
  • Renofix 15 white
  • Renofix 10
  • Renofix 700

Rasadnik Neighbourhood – Skopje

Performer:SAM ENGINEERING Скопје – 2008

READ MORE

 

Recent Comments by mendim

    No comments by mendim