Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

               KONKURS

Udhëheqës i Departamentit të Marketingut

Detyrat dhe obligimet:

 

 • Përgjegjës për dizajnimin, planifikimin dhe egzekutimin e planit vjetor të marketingut;
 • Administrim me buxhetin e marketingut;
 • Përgjegjës për krijimin dhe realizimin e materialeve të marketingut: dizajnimin e broshurave, katalogjeve, fletushkave, posterëve etj.
  •Koordinimin me agjencionet në Maqedoni për realizimin e shërbimeve të promovimit apo aktiviteteve tjera
  •Realizon analiza të tregut dhe ndërmer aktivitete me qëllim promovimin e biznesit dhe tregut
 • Përgjegjës për organizimin dhe menaxhimin me materialet e marketingut si dhe me distribuimin e materialeve tek të gjithë dilerët
 • Përgjegjës për organizimin e evenimenteve dhe kampanjave
 • Menaxhon me rrjetat sociale
 • Menaxhon me mediumet e shkruara dhe elektronike – PR
 • Evidenton listë të klientëve, dhe të njejtit i informon për të rejat rreth produkteve të RENOV-ës dhe evenimenteve të reja nga ana e Kompanisë

 

Aftësi profesionale:

 • Diplomë në marketing, dizajn dhe ekonomi;
 • Më shumë se 5 vite eksperiencë në marketing;
 • Shfytëzimi të MS Office, Corel, Photoshop, Corel etj.
 • Aftësi komunikuese në gjuhën angleze;
 • Aftësi kreative;
 • Të posedojnë aftësi organizative dhe analitike;
 • Aftësi për të motivuar stafin dhe për të inkurajuar punën në grup.
 • Leje vozitje të kategorisë B.

 

Aplikoni në kontakt formen  e më poshtëme ose në email job@renova.com.mk

Aplikimi për Punësim

 • Accepted file types: pdf, doc, docs, docx, xls, jpg.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.